Our Recent Posts

Hovawartvalp ledig for salg!

March 14, 2019

Valpekull født 22. januar 2018

January 28, 2018

Hedda er bekreftet drektig!

May 9, 2016

1/1
Please reload

Please reload

Tags

Til minne: Aicko

September 2, 2012

 

 

Dette er P-H Aicko som vi har beholdt selv fra vårt 1. kull. Han ble Norsk Vinner i 2005, er Norsk Utstillings Champion og HIF Champion. Aicko har bestått MH/m. skudd og Funksjonsanalyse, er HD-fri A og AD-fri A.

 

Aicko er godkjent avlshund både i Norge og i andre land. Han har mange gode utstillingsresultater. Under finner du noen bilder fra diverse utstillinger.

 

 

Korad Tjh LPI LPII Nord Int Fi uch Elliegårdens Black Hazel. Nv05 P-H Sønn Aicko.

 

Eier: Helga Bergvatn


Aicko er godkjent avlshund både i Norge og i andre land. Han har mange gode utstillingsresultater. Under finner du noen bilder fra diverse utstillinger.

 

BIS Norsk Hovawart spesial 2006.
 

 NKK Kongsvinger
 

 NKK Kongsvinger

 

 

 NKK Kongsvinger

 

 Stangehallen 2007 - P-H Aicko ble BIR og Aya ble BIM
 

 

 PH-Aicko ble BIG i Stangehallen 2007

 

 NKK Hamar

 

BIR; N DK UCH N VCH KORAD NORDV-04 NV-05 NV-07 Avrafastes Cavatina.

BIM , NV-05 N UCH HIF CH NV-07 P-H Sønn Aicko.

 

Under vinnergallaen gikk han til 2. runde.
 

Aicko har også fått æren av å bli pappa flere ganger. Nedenfor ser du bilder av hans første kull. Det ble 3 jenter og 3 gutter, alle SMT. Kullet kom til 28.03.2007.

 

 

 

 

 

 

 

Tur til England

P-H Sønn Aicko har vært på langtur. Vi satte oss i bilen og satte kursen mot Crufts Show i England. Vi visste at det var langt å kjøre med bil. Etter 30 timers kjøring var vi i England. Vi var to som kjørte, så derfor kunne vi kjøre direkte uten noe særlig pauser. Vi kom til hotellet vi skulle bo, der måtte vi kjøre heis. Jeg tenkte at det vil sikkert ikke Aicko være med på, men han gikk i heisen som om han hadde kjørt heis i flere dager. Så det var ikke noe å bekymre seg for. Vi hadde god tid når vi var framme, så vi var å handlet litt, kikket litt på alt som var, vi hadde hele fredagen fri. Skulle ikke stille hund før på lørdag. Så kom dagen vi skulle på utstilling, det var veldig spennende. Det var 43 Hovawarter fra mange forskjellige land. Aicko stilte i Åpen klasse. Det var 4 i hans klasse, og den fjerde plassen fikk han beholde. Men det var en meget flott tur, med mange opplevlser, og det var gøy å kjøre bil for det var mye å se på. Turen hjem gikk også bra.

 


Her er bilder fra England:

 

 Aicko sitter pent i parken

 

 Aicko på hotellet

Please reload

©2018 Heka-B Tunet

958 01 247