Our Recent Posts

Hovawartvalp ledig for salg!

March 14, 2019

Valpekull født 22. januar 2018

January 28, 2018

Hedda er bekreftet drektig!

May 9, 2016

1/1
Please reload

Please reload

Tags

Til minne: P-H Alexander

January 4, 2014

Denne siden er til minne om P-H Alexander, som bare ble 9 år gammel.

Hundehimmelen har fått en ny stjerne.

 

 

 

Den 16. desember sovnet min vakre Alexander stille inn i armkroken min med Stine og Ronja ved siden av️. Natt til søndag fikk han veldige smerter og ingen smertelindring virket. Det ble en vakker avskjed med en vakker sjel. Det har vært stille her i dag uten deg! Tusen takk Alexander for alt du har vært, for alt du har gitt, for din enorme omsorg, for din tålmodighet, for ditt mot, for din utholdenhet, for din enorme vilje og stahet (men det er vi to om vet du), for at du serverte meg Stine på et sølvfat, for at du viste meg veg og var min læremester. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte og hele min sjel.

 

Vi savner deg alle 3.

 

Hege Merethe, Stine og Ronja.

Please reload

©2018 Heka-B Tunet

958 01 247