top of page

Til minne: P-H Aron

Denne siden er til minne om P-H Aron, som dessverre måtte avlives etter flere traumatiske opplevelser hos sine eiere. Du var en av god guttene mine, som var uheldig i denne verden.

Du kom til mennesker som ikke tok vare på deg. Du hadde mange vonde opplevelser i ditt korte liv. Du ble bare 2 år og 5 mnd. gammel. Jeg tok deg hjem i november 2006, for du var ikke til å stole på. Men ingen sa hvorfor. Vi fant ut etter undersøkelse hos Veterinær at du hadde blitt utrygg etter mange traumatiske opplevelser, av at du var blitt slått og sparket. Vi fant også brennmerker på kroppen din. Jeg så på øynene dine hvor engstelig og redd du var. Så den 5. februar 2007 valgte jeg å la deg slippe. Det var en tung avgjørelse men godt for deg. KJÆRE P-H ARON


bottom of page